Το οδοντιατρείο Artdent στη Κηφισιά

Καλωσήρθατε στο οδοντιατρείο Artdent

Το οδοντιατρείο Artdent βρίσκεται πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, κοντά στο Ζηρίνειο. O χώρος του Artdent σε συνεργασία με το γραφείο των do designers κατασκευάστηκε με έμφαση σε μία σύγχρονη αισθητική που, διατηρώντας έναν λιτό χαρακτήρα, κάνει τον ασθενή να νιώθει ότι βρίσκεται σε έναν χώρο καθαρό και φιλόξενο.

Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό, ο οποίος προσφέρει στον ασθενή ασφάλεια και ποιότητα ως προς τις υπηρεσίες του. H φιλοσοφία του Artdent βασίζεται στην Επιστημονικά Αποδεδειγμένη Οδοντιατρική ή αλλιώς Evidence Based Dentistry (EBD) ακολουθώντας στην πράξη θεραπείες μόνο βάσει επιστημονικών μελετών. Απαραίτητη προυπόθεση για αυτό είναι η επαφή του οδοντιάτρου με την υπάρχουσα βιβλιογραφία, αλλά και τα νεότερα δεδομένα στο χώρο της οδοντιατρικής μελέτης παγκοσμίως.

Το Artdent παρέχει όλο το φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών με ιδιαίτερη έμφαση στην Αισθητική Οδοντιατρική (Λευκά Σφραγίσματα, Όψεις Πορσελάνης, Ένθετα-Επένθετα, Λεύκανση και Συνολικό Σχεδιασμό Χαμόγελου) και την Προσθετική (Ακίνητη Προσθετική – Θήκες – Γέφυρες και Κινητή προσθετική – Οδοντοστοιχίες).